Tesla “AI Day 2” er blevet udskudt, men hvad ved vi om arrangementet?

Elon Musk annoncerede for nyligt, at Tesla afholder en anden "AI Day", hvor de vil offentliggøre "mange fede opdateringer". Arrangementet vil blive afholdt den 30. september, efter at være blevet udskudt fra den oprindelige dato, i dag, den 19. august. Den 19. august ville have været præcis et år efter den oprindelige Tesla "AI Day" i 2021.

Elon uddybede ikke, hvad de "mange fede opdateringer" ville omfatte, men han sagde, at den anden AI Day også handler om at tiltrække nye talenter til Tesla.

Tesla forventes at offentliggøre oplysninger om fremskridtene med deres Full Self-Driving Beta-program, som oprindeligt blev frigivet i oktober 2020 og udvidet mere bredt i oktober 2021.

På nuværende tidspunkt har FSD Beta-programmet en flåde på over 100.000 køretøjer i USA og Canada. Tesla sigter mod at udvide til omkring 1 million køretøjer i betaen inden udgangen af 2022.

Tesla forventes også at offentliggøre detaljer om udviklingen af deres nye selvkørende chip og Dojo-supercomputer-programmet. På den første AI Day (opsummering af alt det viste) afslørede Tesla Dojo-chippen og en fungerende flise, men havde endnu ikke sat en hel klynge sammen til den fulde supercomputer.

Da Musk blev spurgt, om AI-dag 2 ville indeholde en snigpremiere på Tesla Bot, svarede Musk "Ja".

Elon har skubbet datoen for AI Day 2 til september i håb om at have en fungerende Tesla Bot, kendt som Optimus, til den tid.

Oprindeligt sagde Elon, at Tesla ville have en fungerende prototype ved udgangen af 2022 og starte produktionen af den humanoide robot i 2023. Tesla Optimus kan revolutionere arbejdsmarkeds-økonomien og spille en stor rolle i at gøre kunstig intelligens til en realitet gennem projektet med den humanoide robot.


Hold øje på vores hjemmeside for en komplet oversigt over begivenheden i september.