Vedligeholdelse

Fuld operationel leasing inkluderer reparationer og vedligeholdelse. I de fleste tilfælde vil displayet i bilen indikere, at det er tid til en periodisk service. Hvis dette er tilfældet, kan du nemt selv kontakte den nærmeste mærkeforhandler. Du behøver ikke at informere MisterGreen om dette, og du kan på egen hånd lave en aftale, når det passer dig.

Generel

Fuld operationel leasing inkluderer reparationer og vedligeholdelse. I de fleste tilfælde vil displayet i bilen indikere, at det er tid til en periodisk service. Hvis dette er tilfældet, kan du nemt selv kontakte den nærmeste mærkeforhandler. Du behøver ikke at informere MisterGreen om dette, og du kan på egen hånd lave en aftale, når det passer dig.

Mærkehandleren vil igen kontakte os for at håndtere alt. Hvis vedligeholdelsen tager længere end 24 timer, vil mærkeforhandleren levere udskiftningstransport.

Lejeren forpligter sig til at vedligeholde bilen i overensstemmelse med vedligeholdelsesplanen fra producenten og/eller MisterGreen hos en officiel mærkeforhandler. Hyppigheden og nødvendigheden af ​​vedligeholdelse, reparationer og/eller udskiftning af dele, der afviger fra producentens vedligeholdelsesplan, kan kun bestemmes eller bestemmes af MisterGreen.

Hvis reparationer og/eller vedligeholdelse ikke udføres af en officiel mærkeforhandler eller uden tilladelse eller instruktion fra MisterGreen, er disse omkostninger samt eventuelle omkostninger og/eller skader som følge af ukorrekte reparationer for Lejerens regning. Reparationsomkostningerne for skader forårsaget af lejers skyld eller af personer, som lejer er ansvarlig for, er også fuldstændigt for lejerens regning.

Ved mindre vedligeholdelse såsom udskiftning af vinduesviskere, påfyldning af væsker og udskiftning af filtre, klimaanlæg kan du kontakte vores servicepartnere, som er tydeligt angivet på vores websted.

Sommer- og vinterdæk

Som chauffør kan du selv bestemme, hvornår du vil skifte dine dæk. Generelt skifter man ved gennemsnitstemperaturer over 7 grader fra vinter- til sommerdæk.

Dæktryk

Med det rigtige dæktryk kører du mere sikkert og mere økonomisk. Det er derfor vigtigt regelmæssigt at kontrollere dækkene. Det korrekte dæktryk er angivet i instruktionsbogen til din bil. De fleste luksusbiler er i dag udstyret med et dækovervågningssystem, TPMS. TPMS kontrollerer dæktrykket under kørslen, se brugervejledningen om din bil er udstyret med et TPMS -system.

Udskiftning af dæk

Hvis dine dæk stadig har en lille profil, kan du få tjekket/udskiftet dækkene hos en af ​​vores partnere.

Dækjustering

Træk eller skævt slid? Hvis du bemærker, at bilen trækker i en retning, eller hvis dækkene er skæve, skal du aftale en tid med en af ​​vores dækspecialister for at få bilen justeret.

Balancering af dækkene

Vibrerende rat? Intet er mere irriterende end et vibrerende rat. Dette kan ofte løses ved at afbalancere dækkene. Aftal tid med en af ​​vores dækspecialister.

Yderligere oplysninger om biler af Tesla -mærket

Din Tesla kræver ikke en årlig service og væskeskift. I din Tesla er selv udskiftning af bremseklodser sjælden, da et regenerativt bremsesystem returnerer energi til batteriet og reducerer slid på bremserne. Vi anbefaler at kontrollere bremsevæsken for kontaminering hvert andet år og få den udskiftet om nødvendigt. Se Teslas websted for de nyeste vedligeholdelsesanbefalinger til din Tesla. Disse er ikke obligatoriske, men anbefales af Tesla.

Lav en aftale

Du kan bestille tid herom via Tesla -appen. Du kan derefter vælge et Tesla servicecenter eller få en mobil servicebil forbi. Sørg for at du nævner de specifikke vedligeholdelsespunkter, som du vil have kontrolleret under dit servicebesøg.

Med trådløse softwareopdateringer, fjerndiagnostik og support fra Teslas mobile serviceteknikere er der mindre behov for at besøge et servicecenter. Hvis din bil har brug for service, kan du planlægge en serviceeftersyn i Tesla -appen. Hvis du vælger at returnere din bil til et ikke-Tesla-værksted for: service eller reparation, kan det påvirke din garanti, hvis der opstår problemer.