Vi er MisterGreen Electric Lease....

.... en innovativ hollandsk Scale-Up med ambitiøse planer for en bæredygtig og elektrisk robotflåde i hele Europa. Vi er en ambitiøs gruppe mennesker med fælles værdier: innovative, engagerede og positive. Vi har i øjeblikket 3.500 Tesla'er i vores europæiske flåde, som vil vokse til 15.000 i hele Europa i de kommende år.

Historien om MisterGreen

2008 til 2010: Hvad starter vi med?

Vi ved, hvad vi vil: Få alle til at skifte til elbiler. Fordi konsekvenserne for mennesker og miljøet skal reduceres. Ambitiøs? Naturligvis. I begyndelsen af ​​dette århundrede havde fuldt elektriske køretøjer lang vej endnu. De første modeller havde en tophastighed på 80 km/t, og batteriet skulle oplades efter cirka 80 kilometer. Det var ikke særligt overbevisende.

MisterGreen begyndte at udleje elektriske scootere. Dette blev efterfulgt af import af små biler. Køretøjer så små som golfvogne, fra det norske mærke Th!Nk og det italienske mærke Tazzari. Vi har lejet disse til KLM, Loyens & Loeff, Delta Lloyd og andre virksomheder, der er engageret i bæredygtighed. Vi var også betydeligt involveret i udviklingen af ​​de første ladestationer i Holland og i bildelingskoncepter som Car2Go. Vi har gradvist udviklet os til at blive eksperter.

2011 til 2015: Det begynder at se godt ud!

Alle kendte bilproducenter har nu lanceret deres første elbil på markedet. Nissan Leaf kommer på markedet, den første rigtige elbil med en rækkevidde, der er tilstrækkelig til en bytur. Tesla Model S fulgte efter i 2013, efterfulgt af Tesla Model X to år senere. Elbilen er langsomt ved at blive en lige stor konkurrent til benzinmotoren. Heldigvis!


MisterGreen leverer disse biler med entusiasme til erhvervskundemarkedet. Og med succes, fordi vi udvider! Over 700 virksomheder vælger vores leasingkontrakter og støtter vores bæredygtige mission. Vi uddanner os konstant ved at besøge Tesla -fabrikken i Californien hvert år og selv teste enhver ny udvikling på markedet.

2016 til i dag: MisterGreen er kommet for at blive!

Der er en ny Tesla: Model 3, den første billige bil fra topchef Elon Musk. Vi synes, det er på tide med en ny fremgangsmåde. Sådan opstod vores online platform. Vores kunder kan bruge dette til at styre deres anliggender endnu nemmere. Vi krydser også grænsen for også at gøre kørsel med elbiler endnu lettere i Belgien.

Vi vil være mere end et leasingselskab. Derfor opretter vi i alt 18 hurtigladestationer i Randstad, Holland. En slags lille tankstation, der er dækket med solpaneler. Vi vil gerne tilbyde yderligere innovative produkter via vores nye platform i fremtiden. Dette inkluderer husbatterier og opladningsinfrastruktur. Vi er fortsat den mest bæredygtige partner inden for elektromobilitet.