Tesla Model Y lease

Fra 5989,- kr om måneden

505 km (WLTP) range

Fås i 2021 i Danmark

MisterGreen

  • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
  • Specialist inden for elektrisk kørsel
  • Personlig og hurtig service

Tesla Model Y lanceres i Europa i 2021 af Tesla, og du kan være én af de første på vejen i din nye helt elektriske mellemstore SUV. Tesla lancerer på nuværende tidspunkt to modeller; Tesla Model Y Long Range og Performance Det rygtes også, at Europa får en Standard Range, men det er stadigt ikke 100 % sikkert.

Den elektriske mellemstore SUV fra Tesla har samme akselafstand som Model 3. Teknikken er også hentet fra Model 3. Af udseende ligner Model Y også meget Model 3, men den er noget højere, og har mere plads til passagerer og bagage. Lease din Tesla Model Y hos MisterGreen, og sæt den sammen direkte i vores Tesla-konfigurator.

505 km (WLTP) rækkevidde

Topfart på 217 km/t

Hurtig-opladning ved Tesla Supercharger-netværk

Først tilgængelig hos MisterGreen og Tesla

1,9 kubikmeter bagagerum

Får også i model med 7 sæder

Tesla Model Y

Tesla senest lancerede bil kører allerede på vejene i USA, hvor den er uhyre populær, og ifølge Elon Musk vil den også bevise sit værd på de europæiske veje. Men hvad koster en Model Y i Danmark, hører vi dig spørge. SUV'en fås fra 5989,- kr. Så kører du en Long Range med 505 kilometer (WLPT) rækkevidde, accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder, og får et stort panoramatag, som det også kendes fra Model X. Du kan lease Model Y hos MisterGreen fra 5989,- kr om måneden ekskl. moms. Vil du hellere kunne accelerere fra 0 til 100 på 3,7 sekunder, eller er du vild med de nye Uberturbine fælge? Så anbefaler vi Model Y Performance.

Hvornår komme Tesla Model Y til Danmark?

Der blev først talt om Tesla Model Y i 2015. Bilen blev da præsenteret som den helt elektriske SUY-crossover fra Tesla. Ifølge planen skulle produktionen af Tesla Model Y begynde i 2019. Produktion skulle bl.a. foregå i Teslas nye Gigafactory, som er bygget i Kina. I øjeblikket vides det, at produktion (og levering) finder sted i begyndelsen af 2021. Elon Musk forventer, at Tesla Model Y vil sælge endnu bedre end Model 3. Det har først og fremmest at gøre med, at produktionsomkostningerne for Model Y er lavere. Model Y har nemlig samme platform som Model 3, og omkring 75% af komponenterne bruges også til Tesla Model 3.

Du leaser en Tesla hos MisterGreen!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Hurtig kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla? Udfyld formularen for at anmode direkte om et ikke-bindende tilbud.