Tesla Model Y lease

Fra PRIS om måneden

508 km (WLTP) range

Fås i 2021 i Danmark

MisterGreen

  • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
  • Specialist inden for elektrisk kørsel
  • Personlig og hurtig service

Tesla Model Y lanceres i Europa i 2021 af Tesla, og du kan være én af de første på vejen i din nye helt elektriske mellemstore SUV. Tesla lancerer på nuværende tidspunkt to modeller; Tesla Model Y Long Range og Performance Det rygtes også, at Europa får en Standard Range, men det er stadigt ikke 100 % sikkert.

Den elektriske mellemstore SUV fra Tesla har samme akselafstand som Model 3. Teknikken er også hentet fra Model 3. Af udseende ligner Model Y også meget Model 3, men den er noget højere, og har mere plads til passagerer og bagage. Lease din Tesla Model Y hos MisterGreen, og sæt den sammen direkte i vores Tesla-konfigurator.

505 km (WLTP) rækkevidde

Topfart på 217 km/t

Hurtig-opladning ved Tesla Supercharger-netværk

Først tilgængelig hos MisterGreen og Tesla

1,9 kubikmeter bagagerum

Får også i model med 7 sæder

Tesla Model Y

Tesla senest lancerede bil kører allerede på vejene i USA, hvor den er uhyre populær, og ifølge Elon Musk vil den også bevise sit værd på de europæiske veje. Men hvad koster en Model Y i Danmark, hører vi dig spørge. SUV'en fås fra PRIS. Så kører du en Long Range med 505 kilometer (WLPT) rækkevidde, accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder, og får et stort panoramatag, som det også kendes fra Model X. Du kan lease Model Y hos MisterGreen fra PRIS om måneden ekskl. moms. Vil du hellere kunne accelerere fra 0 til 100 på 3,7 sekunder, eller er du vild med de nye Uberturbine fælge? Så anbefaler vi Model Y Performance.

Hvornår komme Tesla Model Y til Danmark?

Der blev først talt om Tesla Model Y i 2015. Bilen blev da præsenteret som den helt elektriske SUY-crossover fra Tesla. Ifølge planen skulle produktionen af Tesla Model Y begynde i 2019. Produktion skulle bl.a. foregå i Teslas nye Gigafactory, som er bygget i Kina. I øjeblikket vides det, at produktion (og levering) finder sted i begyndelsen af 2021. Elon Musk forventer, at Tesla Model Y vil sælge endnu bedre end Model 3. Det har først og fremmest at gøre med, at produktionsomkostningerne for Model Y er lavere. Model Y har nemlig samme platform som Model 3, og omkring 75% af komponenterne bruges også til Tesla Model 3.