Tesla Model 3 Leasing

 • Erhvervsleasing
 • 491 - 602 km rækkevidde (WLTP)
 • 0-100 km/t på 6.1 sek.

MisterGreen

 • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
 • Højt service niveau
 • Personlig og hurtig betjening

  Den populære Model 3 kom til verden, i et ambitiøst forsøg på at presse alt det bedste fra Tesla's flagskib, Model S, ind i en bil som er økonomisk opnåelig for de fleste. Den aerodynamiske front er så godt formgivet, at det fysisk gavner bilens rækkevidden. Den flotte taglinje der skråner en smule mindre stejlt, giver ekstra plads på bagsædet, og tjek lige de lækre forlygter!

  Vil du med på moden?

  Tesla Model 3 har allerede bevist sit værd på de danske veje siden februar 2019. Den er en af de sikreste, sjoveste og mest avancerede biler på vejene i øjeblikket, hvilket med garanti har haft betydning for at den har været den mest solgte plug-in elbil i 2019, 2020 og 2021.

  Model 3 Rear-Wheel-Drive har 491 km (WLTP) rækkevidde hvilket betyder, at du frit kan bevæge dig rundt i Danmark, accelerere fra 0 til 100 km/t på 6.1 sekunder, og oplade nemt både hjemme eller på farten.

  Et basis erhvervsleasingtilbud fra MisterGreen på en ville ligge på 4499 kr. eks. moms i månedlig ydelse med 20.000 kr. i udbetaling og 10.000 km pr. år.

  Tilbagelægger du mange kilometer hver dag, eller er du bare til fart over feltet? Så tilbyder vi selvfølgelig også leasing på både Long Range eller Performance - All Wheel Drive / Dual Motor varianterne.

  Læs meget mere i vores blog's eller ofte stillede spørgsmål længere nede på siden.

  Den sikreste bil i sin klasse

  Den elektriske bil står som vinder i samtlige sikkerhedstests. Med en score på 5 stjerner er den tilmed den mest sikre bil i sin klasse. En rapport fra NHTSA viser, at du har den laveste risiko for tilskadekomst i en Tesla med Full-Self-Driving software. Metalkonstruktionen består af aluminium og stål, for maksimal styrke i hele køretøjet. Ved en crash test for taget, modstod bilen sin egen vægt fire gange. Søger du sikkerhed, komfort og imponerende præstation? Så er denne elektriske bil helt sikkert din nye leasingbil! Se rapporten om Model 3 på Euro NCAP's webside.

  MisterGreen Model 3 hero

  602km Rækkevidde (WLTP)

  Dual Motor & Baghjulstræk

  15min Oplad op til 275 km på 15 minutter ved Supercharger lokationer

  360° Kameraer

  15" touchscreen i midten

  Full Self Driving

  Når du leaser en Tesla, kan du vælge mellem tre typer software: Basis autopilot, Advanced autopilot eller Full Self Driving. Autopilot er standard hos nye Teslaer, som du automatisk kan styre, accelerere og bremse bilen med for andre køretøjer i fodgængere i samme vognbane. Med Full Self Driving kan du på nuværende tidspunkt (senere mere!) følgende: Navigere med Autopilot: automatisk kørsel fra motorvejstilkørsel til motorvejsfrakørsel, inklusive sammenfletninger og overhaling af andre køretøjer. Auto Lane Change: automatisk vognbaneskift under kørsel på motorvej. Autopark: både automatisk parallel parkering og vinkelret parkering. Smart summon: automatisk parkering og tilkaldelse af dit køretøj

  Mere information om Full Self-Driving

  Udpluk af vores ofte stillede spørgsmål om Tesla

  Hvor langt kan en Tesla køre -
  Tesla’s nuværende modeller kan køre mellem 492 km og 652 km på en fuld opladning (WLTP)