Tesla Model 3 lease

  • fra PRIS om måneden
  • 448 km (WLTP)
  • Haves på lager

MisterGreen

  • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
  • Specialist i elektrisk kørsel
  • Personlig og hurtig service

Som den mindre, men dog perfekte, bror til Model S overgår den alle forventninger. Den aerodynamiske næse er så godt formgivet, at det gavner rækkevidden, den flotte taglinje der skråner mindre stejlt, så der er plads på bagsædet, og tjek lige de moderne forlygter because those will light up your day. Vil du lease Tesla Model 3? Model 3 kan lease til erhverv eller privat brug hos MisterGreen.

Model 3 har allerede siden februar 2019 bevist sig på de danske veje, og med en pris fra PRIS er den én af de første elektriske biler, som er tilgængelig for den store kundegruppe. Den elektriske bil fra Tesla er en af de sikreste biler, og har mulighed for Full Self Driving Teslas freemium-model, Standard Range Plus Rear Wheel Drive, er tilmed den mest solgte bil i 2019, og i 2020 fik den et facelift. Det kan du læse mere om i denne blog.

Du kan lease Model 3 hos os fra PRIS om måneden. Standard Range har 430 km (WLTP) rækkevidde. Det betyder, at du kan bevæge dig frit rundt i Danmark, accelerer fra 0 til 100 km/t på 5,6 sekunder, og nemt kan oplade hjemme eller på farten, for netværket af hurtig-opladere bliver større og større. Vil du hellere accelerere fra 0 til 100 km på 3,3 sekunder, eller ønsker du en større rækkevidde? Så har Tesla også lanceret Long Range en Performance All Wheel Drive versionen. Er du nysgerrig på, hvad der som standard leveres med Model 3? Læs vores Ofte stillede spørgsmål nederst på siden.

Den sikreste bil i sin klasse

Den elektriske bil står som vinder i forskellige sikkerhedstests. Med en score på 5 stjerner tilmed den mest sikre bil i sin klasse. En rapport fra NHTSA viser, at du har den laveste risiko for tilskadekomst i freemium-modellen fra Elon Musk. Metalkonstruktionen består af aluminium og stål, for maksimal styrke i hele køretøjet. Ved en crashtest for taget modstod bilen sin egen vægt fire gange. Søger du sikkerhed, komfort og imponerende præstation? Så er denne elektriske bil helt sikkert din leasingbil! Se rapporten om Model 3 på Euro NCAP's webside.

Full Self Driving

Når du leaser en Tesla, kan du vælge mellem to typer software: Autopilot eller Full Self Driving. Autopilot er standard hos nye Teslaer, som du automatisk kan styre, accelerere og bremse bilen med for andre køretøjer i fodgængere i samme vognbane. Med Full Self Driving kan du på nuværende tidspunkt (senere mere!) følgende: Navigere med Autopilot: automatisk kørsel fra motorvejstilkørsel til motorvejsfrakørsel, inklusive sammenfletninger og overhaling af andre køretøjer. Auto Lane Change: automatisk vognbaneskift under kørsel på motorvej. Autopark: både automatisk parallel parkering og vinkelret parkering. Smart summon: automatisk parkering og tilkaldelse af dit køretøj

Mere information om Full Self-Driving