Tesla Model 3 Leasing

  • Erhvervsleasing
  • 491 - 602 km rækkevidde (WLTP)
  • 0-100 km/t på 6.1 sek.

MisterGreen

  • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
  • Højt service niveau
  • Personlig og hurtig betjening

Den populære Model 3 kom til verden, i et ambitiøst forsøg på at presse alt det bedste fra Tesla's flagskib, Model S, ind i en bil som er økonomisk opnåelig for de fleste. Den aerodynamiske front er så godt formgivet, at det fysisk gavner bilens rækkevidden. Den flotte taglinje der skråner en smule mindre stejlt, giver ekstra plads på bagsædet, og tjek lige de lækre forlygter!

Vil du med på moden?

Tesla Model 3 har allerede bevist sit værd på de danske veje siden februar 2019. Den er en af de sikreste, sjoveste og mest avancerede biler på vejene i øjeblikket, hvilket med garanti har haft betydning for at den har været den mest solgte plug-in elbil i 2019, 2020 og 2021.

Model 3 Rear-Wheel-Drive har 491 km (WLTP) rækkevidde hvilket betyder, at du frit kan bevæge dig rundt i Danmark, accelerere fra 0 til 100 km/t på 6.1 sekunder, og oplade nemt både hjemme eller på farten.

Et basis erhvervsleasingtilbud fra MisterGreen på en ville ligge på 4499 kr. eks. moms i månedlig ydelse med 20.000 kr. i udbetaling og 10.000 km pr. år.

Tilbagelægger du mange kilometer hver dag, eller er du bare til fart over feltet? Så tilbyder vi selvfølgelig også leasing på både Long Range eller Performance - All Wheel Drive / Dual Motor varianterne.

Læs meget mere i vores blog's eller ofte stillede spørgsmål længere nede på siden.

Den sikreste bil i sin klasse

Den elektriske bil står som vinder i samtlige sikkerhedstests. Med en score på 5 stjerner er den tilmed den mest sikre bil i sin klasse. En rapport fra NHTSA viser, at du har den laveste risiko for tilskadekomst i en Tesla med Full-Self-Driving software. Metalkonstruktionen består af aluminium og stål, for maksimal styrke i hele køretøjet. Ved en crash test for taget, modstod bilen sin egen vægt fire gange. Søger du sikkerhed, komfort og imponerende præstation? Så er denne elektriske bil helt sikkert din nye leasingbil! Se rapporten om Model 3 på Euro NCAP's webside.

MisterGreen Model 3 hero

602km Rækkevidde (WLTP)

Dual Motor & Baghjulstræk

15min Oplad op til 275 km på 15 minutter ved Supercharger lokationer

360° Kameraer

15" touchscreen i midten

Full Self Driving

Når du leaser en Tesla, kan du vælge mellem tre typer software: Basis autopilot, Advanced autopilot eller Full Self Driving. Autopilot er standard hos nye Teslaer, som du automatisk kan styre, accelerere og bremse bilen med for andre køretøjer i fodgængere i samme vognbane. Med Full Self Driving kan du på nuværende tidspunkt (senere mere!) følgende: Navigere med Autopilot: automatisk kørsel fra motorvejstilkørsel til motorvejsfrakørsel, inklusive sammenfletninger og overhaling af andre køretøjer. Auto Lane Change: automatisk vognbaneskift under kørsel på motorvej. Autopark: både automatisk parallel parkering og vinkelret parkering. Smart summon: automatisk parkering og tilkaldelse af dit køretøj

Mere information om Full Self-Driving

Du leaser en Tesla hos MisterGreen!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Hurtig kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla? Udfyld formularen for at anmode direkte om et ikke-bindende tilbud.

Udpluk af vores ofte stillede spørgsmål om Tesla

Hvor langt kan en Tesla køre -
Tesla’s nuværende modeller kan køre mellem 492 km og 652 km på en fuld opladning (WLTP)