Model Y Midnight Cherry Red

Nye farver fra Tesla: Quicksilver og Midnight Cherry Red

Dato 21-10-2022

Tesla introducerede i dag to nye farver: Quicksilver og Cherry Red. Disse farver leveres fra Giga Fabrikken i Berlin. Denne fabrik har det mest avancerede "malerværksted", hvor der eksperimenteres med farver oftere. Indtil videre er farverne kun tilgængelige for Model Y, men vi håber, at farverne også vil blive introduceret til de andre modeller.

Tesla Model Y Quicksilver
  Model Y Midnight Cherry Red

  Quicksilver og Midnight Cherry Red

  Disse to farver kom ikke ud af den blå luft; vi har blogget om nye Tesla-farver før. Der talte vi om Midnight Silver Metallic og Red Multi Coat. Disse navne kaldes lidt anderledes af Tesla.

  Quicksilver-farven erstatter Midnight Silver Metallic

  Midnight Cherry Red erstatter Red Multi Coat

  De nye farver er tilgængelige fra 23.500 DKK i vores konfigurator. Tesla oplyser, at du får meget værdi for denne ekstra pris. De to farver er nogle af de mest avancerede malingsfarver på markedet i dag. Farverne kommer fra det avancerede lakeringsværksted på Gigafactory Berlin, som kan påføre op til 13 lag for at øge dybden og dimensionen. Farverne er tilgængelige i Europa og Mellemøsten.

  De nuværende bestilte Tesla Model Y Long Range og Performance fås stadig i farverne Midnight Silver og Multi Coat Red. Alle nye ordrer med Quicksilver og Midnight Cherry Red forventes i 2. kvartal 2023 (kilde: Tesla). Vil du gå efter disse nye farver? Så bliver det nok en lidt længere ventetid.

  MisterGreen kan dog stadig levere Model Y Long Range og Performance i Midnight Silver og Red Multi Coat i år. Kontakt os, hvis du stadig ønsker at drage fordel af den ekstra afgiftssats for Tesla Model Y i 2022!