Tesla Model X

⚡️ 561 km (WLTP) rækkevidde
⚡️ Fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder, eller hurtigere
⚡️ Topfart på 250+ km/t
⚡️ Hurtig-opladning via Supercharge-netværk
⚡️ Falcon Wings-døre

MisterGreen

  • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
  • Specialist inden for elektrisk kørsel
  • Personlig og hurtig service

Et rumskib på hjul

Den helt elektriske SUV fra Tesla med 'Falcon Wings'-døre, der åbner som vinger, er den største bil fra elbilsfabrikanten Tesla. Dette rumskib på hjul kan bestilles i Tesla Model X Long Range og Tesla Model X Performance. Den kører næsten 100% autonom med Teslas helt selvkørende software Full-Self Driving, og leveres som standard med Tesla Autopilot. Med en rækkevidde på 561 km (WLTP) kan du køre elektrisk uden bekymringer.

Sport Utility Vehicle (SUV) fra Tesla Bilen er designet med sikkerhed som det vigtigste udgangspunkt, og det kan mærkes på alt! Batteriet er fordelt over bundpladen. Det gør, at bilen har et meget lavt tyngdepunkt. Risikoen for at rulle over - som allerede var meget lille - er herved halveret.

Idet Tesla Model X er helt elektrisk, har bilen ingen stor, tung motor. I stedet er den udstyret med to små elektromotorer mellem hjulene. Og det sørger for ekstra bagagerumsplads foran. Ekstra bagagerumsplads er ikke kun praktisk, men fungerer også som impact-absorberende sammentrykningszone i tilfælde af kollision.