Tesla Model X lease

Fra 548 km (WLTP) range

Fås fra 2023

MisterGreen

  • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
  • Specialist inden for elektrisk kørsel
  • Personlig og hurtig service

Ønsker du at lease en Tesla Model X?

Den helt elektriske SUV fra Tesla med 'Falcon Wings'-døre, der åbner som vinger, er den største bil fra elbilsfabrikanten. Dette rumskib på hjul kan bestilles i Tesla Model X Long Range og Tesla Model X Performance-modellerne. Den kører næsten 100% autonom med Teslas helt selvkørende software Full Self Driving, og leveres som standard med Tesla Autopilot. Med en rækkevidde på 561 km (WLTP) kan du køre elektrisk uden bekymringer, og bilen fås fra XXXX kr. ex VAT ekskl. moms om måneden.

561 km (WLTP) range

Fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder, eller hurtigere

Topfart på 250+ km/t

Hurtig-opladning via Supercharge-netværk

Falcon Wings-døre

Model X

Sport Utility Vehicle (SUV) fra Tesla Bilen er designet med sikkerhed som det vigtigste udgangspunkt, og det kan mærkes på alt! Batteriet er fordelt over bundpladen. Det gør, at bilen har et meget lavt tyngdepunkt. Risikoen for at rulle over - som allerede var meget lille - er herved halveret.

Idet Tesla Model X er helt elektrisk, har bilen ingen stor, tung motor. I stedet er den udstyret med to små elektromotorer mellem hjulene. Og det sørger for ekstra bagagerumsplads foran. Ekstra bagagerumsplads er ikke kun praktisk, men fungerer også som impact-absorberende sammentrykningszone i tilfælde af kollision. Vil du hellere køre en brugt Tesla Model X? Se vores occasions vis knappen nedenfor.

Du leaser en Tesla hos MisterGreen!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Hurtig kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla? Udfyld formularen for at anmode direkte om et ikke-bindende tilbud.