MisterGreen leverer fremover alle Tesla’er i den nyudviklede farve "Mister-Green-Green”

MisterGreen har udviklet en ny farve sammen med Tesla i "verdens mest avancerede lakeringsværksted" i Gigafactory i Berlin. Fra og med denne måned vil MisterGreen levere alle vores biler fra Tesla i MisterGreen-Green-farven. Det gælder også biler, der allerede er bestilt, men endnu ikke kører på vejene.

You can pick any color as long as it's green

Som Henry Ford plejede at sige: "You can pick any color as long as it's black". MisterGreen blev inspireret af dette udsagn. MisterGreen-Green Tesla'erne leveres direkte fra Tesla Gigafactory, og farven blev udviklet sammen med Tesla, specielt til os.

"Vi ønsker at gøre valget så nemt som muligt for vores kunder, så vi er allerede i gang med at vælge den rigtige farve til din nye Tesla. Derudover ønsker vi at udbrede vores mission #EndFossilFuel igennem vores nye grønne farve. Vi tror fuldt ud på, at kunder, der vælger MisterGreen, har de samme værdier og forstår vores valg" - Caroline Asselbergs-van Dijl, CEO

Verdens mest avancerede lakeringsværksted

I vores tidligere blog skrev vi, at tre nye farver dukkede op i Tesla-appen: Deep Crimson Multicoat, Abyss Blue Multicoat og Mercury Silver Metallic. Her kommer så farven MisterGreen-Green til alle MisterGreen's kunder. MisterGreen-Green var oprindeligt farven på Musk’s personlige Model S, som blev spottet i 2020 på en parkeringsplads ved SpaceX' hovedkvarter i en hårdtslående prototype. Denne koncept farve ville stadig være lidt for "skinnende", og derfor kan du nederst i denne blog se det endelige resultat af en Model Y, der rullede af samlebåndet i MisterGreen-Green frisk fra Berlin, og som vi hentede ved Tesla Delivery Day-eventet i sidste uge. Musk sagde også, at det kan være en udfordring at lave farver, fordi der skal tages højde for mange faktorer såsom genopretning af skader på lakken i flere lag og refleksion fra sollys, når der udvikles nye farver. Derfor vil farven ikke blive gjort tilgængelig for alle, men kun for MisterGreen-kunder. "Vi er ekstremt glade for, at Elon og Tesla giver os mulighed for at udvikle vores egen farve, det viser bare det gode forhold mellem Tesla og MisterGreen", ifølge Asselbergs-van Dijl

Elon's Model S prototype i MisterGreen-Green

Sådan bliver den laver

Undrer du dig over, hvordan vores Multi Layer MisterGreen-Green-grønne lakfarve fremstilles i GigaFactory? Se denne video!

Vores nye Model Y i MisterGreen-Green, frisk fra samlebåndet!

Credit: Twitter @Gf4Tesla

Photo Credit: Twitter @Gf4Tesla & MisterGreen