De 9 bedste tips til kør-selv-ferie i en Tesla [2022]

Angst for rækkevidden på din elbil hører fortiden til efter at have læst disse tips

1. Gør mest mulig brug af Tesla's Supercharger-netværk

Det er en antagelse, vi gør, men vi hører stadig ofte kommentaren om elbiler: "Men hvad nu, hvis du tager på ferie?". Hvis du er vant til en dieselbil med en rækkevidde på 1100 km og sammenligner det med en Tesla, så er der helt klart en forskel. Men det betyder ikke, at du ikke kan tage på ferie med en Tesla, det er faktisk endnu mere afslappende.

Din Tesla's ruteplanlægger tager højde for dit batteriforbrug, og på de helt rigtige tidspunkter fortæller din Tesla dig ruten til den nærmeste Supercharger, og hvor lang tid du skal oplade der. Derefter skal du bare strække benene, tage en hurtig toiletpause, og så er du klar til at køre videre! Du kan også tjekke det online på forhånd. Tesla Destination Chargers er en anden mulighed. Det drejer sig om opladningspunkter på kendte hoteller. På den måde kan du rejse afslappet og overnatte for at genoplade dig selv og din Tesla.

2. Tildele en co-driver

Rallykørere har altid en co-driver, en navigatør, som holder øje med ruten. Udpeg en co-driver, hvis du kører med mere end én person. Denne person holder øje med ruten og tænker f.eks. på: er der nok pladser til rådighed ved superladeren, hvordan er indkvarteringen omkring opladningsstedet og tjekker alternative opladningsmuligheder, når en superlader er optaget og derfor forsinker turen. En co-driver er ansvarlig for at nå frem til det endelige sted så hurtigt som muligt.

3. Sørg for, at du har det rigtige opladningskort

Det er ikke alle udbydere af betalingskort, der har samme dækning i Europa. Sørg for, at dit opladningskort er egnet til opladning overalt, hvis du ikke bruger en Supercharger. Vi anbefaler Chargepoint Chargecard DK da de har en god europæisk dækning og fine betingelser.

4. Kontroller din 230V-oplader på forhånd

Når du tager på ferie, skal du sørge for, at have denne EU 230V-oplader, du sætter i stikkontakten, fungerer, inden du tager af sted. Denne oplader er ikke vandtæt! 230V-opladeren til din Tesla passer ikke på alle stikkontakter i et fremmed land. Et forlængerkabel med jordforbindelse er tilstrækkeligt i EU. Nogle gange kan det være praktisk med lidt ekstra kabellængde.

5. Dæktryk + USB til Sentry Mode

Din Tesla har en overvågningstilstand kaldet Sentry Mode. Sentry Mode registrerer alt mistænkeligt, der sker omkring bilen. Du kan f.eks. få erstatning, hvis en person ikke har efterladt nogen oplysninger, men optagelserne viser en nummerplade.

Bløde dæk = mindre rækkevidde. Sørg for, at dine dæk har det rette dæktryk.

6. Slap af og lad dig blive kørt med Tesla's Full Self-Driving-software

Okay, lad os være ærlige! Tesla's fuldt selvkørende Autopilot gør endnu ikke din Tesla 100% selvkørende, men med minimal menneskelig indgriben er vi tæt på i dag, som du kan se i videoen nedenfor. I USA er Full Self Driving mere avanceret. Det forventes, at udgivelsen af FSD Beta i Europa kommer inden ganske længe. En 1400 km lang køretur til Italien er meget mere afslappende med Full Self Driving end at køre hele turen selv!

7. Slå lejr med Netflix

Find en dejlig udsigt, sæt dit sæde i afslapningstilstand, slå lejrtilstand til for at få en behagelig temperatur i bilen, og se din yndlingsserie på din Tesla-skærm. Er du træt og klar til et velfortjent hvil? Så kan du se alle dine yndlingsserier via Netflix og YouTube i fuld skærm på din Tesla-skærm.

8. At tilbringe natten i din Tesla

Hvem har brug for et anhængertræk, når du har alt i bilen, herunder et sted at sove? Du kan tage din Tesla med på ferie, fordi en Dreamcase giver dig mulighed for at overnatte i din Tesla. På denne måde kan du overnatte, hvor du vil, så længe du ikke overtræder parkeringsreglerne. Når du overnatter i din egen Tesla og ser på stjernerne gennem panoramataget, kan du køre til din feriedestination i dit eget tempo.

9. Opladning vs. fossile brændstoffer

Animationen taler for sig selv ;)

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3Tesla Model Y. Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Erhvervsleasing på Privatleasing

Er du interesseret i leasing af en Tesla? Udfyld vores kontaktformular og du vil blive kontaktet af vores dygtige konsulenter.