Vores Mission

MisterGreen slapper ikke af, før brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt! For at nå dette mål begyndte vi vores mission i 2008: At fremskynde overgangen til bæredygtig mobilitet ved at tilbyde komplette og pålidelige leasingkontrakter for elbiler. På denne måde reducerer vi sammen påvirkningen på mennesker og miljø. Der er dog også en økonomisk fordel. Elektrisk kørsel er nemlig billigere end kørsel på benzin eller diesel.

MisterGreen charge

Mission 2.0: selvkørende biler

At gøre sikkerhed, forbedret infrastruktur og bil-deling nemmere er målet. Selvkørende biler har en stor indvirkning på mennesker, samfund og miljø.

MisterGreen er fuldstændig overbevist om, at selvkørende biler vil betyde færre ulykker og mindre trafikpropper. Desuden spiller bilens software en central rolle i dette tilfælde, da det kan opdateres nemt. Hvad betyder det? Reduktion i produktionen vil resultere i et fald i miljøpåvirkningen!

I øjeblikket ligger Teslas Full Self Driving Capability langt foran konkurrenterne.

Bemærk, at der stadig er nogle kontekstuelle spørgsmål, især omkring selvkørende biler og Teslas teknologier, der kan have ændret sig efter min sidste opdatering i september 2021.


Hvad gør vi?

Hos MisterGreen gør vi elektrisk leasing tilgængeligt og gennemsigtigt. Inden for 5 minutter kan du bestille en ny elektrisk leasingbil ved hjælp af vores online konfigurator på din smartphone. Vi gør processen med at indgå en leasingkontrakt behagelig og overskuelig, hvor du har fuld kontrol. Via online chat og vores intelligente support har du altid adgang til vores kundeservice, også om aftenen og i weekenden. Som kunde hos MisterGreen vælger du ikke kun en elbil, du vælger også en bæredygtig partner inden for elektrisk leasing.

Hvorfor gør vi det?

Den negative impact fra kørsel på fossile brændstoffer kan mærkes hver dag. Vores børn vokser op i en verden, som de har overtager forurenet. Det er resultatet af en voksende verdensøkonomi ledet af store energiselskaber som Shell, Exxon Mobil og BP. Sammen kan vi stoppe dette ved massivt at skifte til elbiler. Teknologien til at køre på sollys og vindenergi er tilgængelig, så lad os bruge den!