MisterGreen slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt! For at nå dette har vi i 2008 begyndt vores mission: Fremskyndelsen af overgangen til bæredygtig mobilitet ved at tilbyde komplette og pålidelige leasingkontrakter for elbiler. Sådan reducerer vi sammen impact'en på mennesker og miljø. Men der er også en økonomisk fordel. Elektrisk kørsel er nemlig billigere end benzin eller diesel.

Mission 2.0: selvkørende biler

Gøre sikkerhed, forbedret infrastruktur og deling af biler nemmere. Selvkørende biler har stor impact på mennesker, samfund og miljø.

MisterGreen er fuldstændig overbevist om, at selvkørende biler vil betyder færre ulykker og mindre køer. Desuden står bilens software i dette tilfælde centralt, og det kan nemt opdateres. Hvad betyder det? Produktionsreduktion vil resulterer i et fald i miljøpåvirkningen!

I øjeblikket ligger Full Self Driving Capability fra Tesla milevidt foran i konkurrence.

Hvad gør vi?

Vi gør elektrisk leasing tilgængelig og transparent Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator via din smartphone. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen. Via online chat og vores smarte support har du altid adgang til vores kundeservice, også om aftenen og i weekenden. Som kunde hos MisterGreen vælger du ikke kun en elbil, du vælger også en bæredygtig partner i elektrisk leasing.

Hvorfor gør vi det?

Den negative impact fra kørsel på fossile brændstoffer kan mærkes hver dag. Vores børn vokser op i en verden, som de har overtager forurenet. Det er resultatet af en voksende verdensøkonomi ledet af store energiselskaber som Shell, Exxon Mobil og BP. Sammen kan vi stoppe dette ved massivt at skifte til elbiler. Teknologien til at køre på sollys og vindenergi er tilgængelig, så lad os bruge den!