Tesla Cybertruck Lease

400 km (WLTP)

<6,5 sec 0-100 km/u

fuldt elektrisk pickup

MisterGreen

  • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
  • Specialist inden for elektrisk kørsel
  • Personlig og hurtig service

Tesla Cybertruck design

Trucken lever op til sit navn. Begreberne "cyber, monster, mars-truck, tank og future" er det første, man tænker på, når man ser dette bæst. Du ved ikke, hvad du ser, når du parkerer Cybertruck ved siden af en "almindelig" pickup.

Der findes en del diskussion online om det trekantede design. Smukt eller ej; faktum er, at Cybertruck er meget fornyende. Vi er fan!

Leasing af Tesla Cybertruck?

Med attraktivt fradrag og alle slags fordele, fantastisk kørekomfort, hurtig opladning og god rækkevidde er alle Teslaer særdeles velegnede til leasing. Tesla Cybertruck er ingen undtagelse, og virker til at blive en fantastisk leasingbil.

Er du interesseret i at lease en Tesla Cybertruck? Reservér den hos MisterGreen! Leasing af Tesla Cybertruck er ikke muligt på nuværende tidspunkt, men når det bliver, får du besked hurtigst muligt. Klik på nedenstående knap for at reservere Tesla Cybertruck. Tilmeld dig også nyhedsbrevet. Så sender vi mere information, så snart den er tilgængeligt.

Vil du lease Tesla Cybertruck snart?

Reserver Cybertruck her helt uforpligtende, og vi vil give dig et konkurrencedygtigt leasingtilbud, når leveringstidspunktet er kendt!

Du leaser en Tesla hos MisterGreen!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Hurtig kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla? Udfyld formularen for at anmode direkte om et ikke-bindende tilbud.