Tesla Cybertruck Lease

400 km (WLTP)

<6,5 sec 0-100 km/u

fuldt elektrisk pickup

MisterGreen

  • Det grønneste leasingselskab i mere end 10 år
  • Specialist inden for elektrisk kørsel
  • Personlig og hurtig service

Tesla Cybertruck design

Trucken lever op til sit navn. Begreberne "cyber, monster, mars-truck, tank og future" er det første, man tænker på, når man ser dette bæst. Du ved ikke, hvad du ser, når du parkerer Cybertruck ved siden af en "almindelig" pickup.

Der findes en del diskussion online om det trekantede design. Smukt eller ej; faktum er, at Cybertruck er meget fornyende. Vi er fan!

Leasing af Tesla Cybertruck?

Med attraktivt fradrag og alle slags fordele, fantastisk kørekomfort, hurtig opladning og god rækkevidde er alle Teslaer særdeles velegnede til leasing. Tesla Cybertruck er ingen undtagelse, og virker til at blive en fantastisk leasingbil.

Er du interesseret i at lease en Tesla Cybertruck? Reservér den hos MisterGreen! Leasing af Tesla Cybertruck er ikke muligt på nuværende tidspunkt, men når det bliver, får du besked hurtigst muligt. Klik på nedenstående knap for at reservere Tesla Cybertruck. Tilmeld dig også nyhedsbrevet. Så sender vi mere information, så snart den er tilgængeligt.

Vil du lease Tesla Cybertruck snart?

Tesla Cybertruck er officielt på vej! Tesla Cybertruck lanceres på markedet i USA i efteråret 2021. Det vides stadig ikke, hvornår Cybertruck er tilgængelig i Danmark. Er du interesseret i at lease Tesla Cybertruck? Tilmeld dig for opdatering!