Polestar 2 lease

  • Helt elektrisk
  • 408 hk motorkraft
  • Rækkevidde på 470 kilometer (WLTP)
  • Opladning fra 10% til 80% på 30 minutter med hurtig-oplader.

Polestar 2 erhvervsleasing hos MisterGreen

Polestar er et ny elektrisk performance-bilmærk fra samme moderselskab som bilmærket Volvo. Efter succesen med plug-in hybride Polestar 1 introducerede Polestar midt juni 2020 den første helt elektriske model Polestar 2.

Den første full-electric Polestar

Polestar er et elektrisk performance-mærke, og har ambitiøse planer om at ændre samfundet ved at rykke branchenormerne inden for bilindustrien. På trods af dette var den første Polestar (Polestar 1) en plug-in hybride og ikke full-electric. Med lanceringen af Polestar 2 har bilmærket lanceret sin første helt elektriske bil. Polestar 2 har to elektromotorer. En på 72,5 kWh: Hermed kan en rækkevidde på omkring 400 km opnås. Med de stærke elektriske motorer mangler sportigheden ikke; Polestar 2 accelerer fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder. Det er 2 sekunder hurtigere end Audi e-tron, og 1 sekund hurtigere end Tesla Model 3 Standard Range. Allerede her positionerer Polestar sig stærkt i sin klasse. Med virkelige stærke cifre som disse lader Polestar dermed til at fuldføre sin mission om at flytte branchenormerne med "pure, progressive performance".

  • Helt elektrisk
  • 408 hk motorkraft
  • Rækkevidde på 470 kilometer (WLTP)
  • Opladning fra 10% til 80% på 30 minutter med hurtig-oplader.

Designet på Polestar 2

Polestar 2 er en elektrisk, rumlig hatchback, som også kaldes "fastback". Bilens er kendetegnet ved et unikt gitter foran. Bagpå er LED-lygterne anbragt over hele bredden. På grund af den slående baglygtebjælke over hele bredden ser man i mørket omgående, at det drejer sig om en Polestar. Og det stopper ikke her, for designet på Polestar 2 er udarbejdet ned til hver eneste detalje. Taget reflekterer Polestar-logoet, du kan vælge sikkerhedsseler i iøjnefaldende farver, og der er inkorporeret forskellige stoffer i interiøret.