Polestar 2 lease

  • Helt elektrisk
  • 408 hk motorkraft
  • Rækkevidde på 470 kilometer (WLTP)
  • Opladning fra 10% til 80% på 30 minutter med hurtig-oplader.

Polestar 2 erhvervsleasing hos MisterGreen

Polestar er et ny elektrisk performance-bilmærk fra samme moderselskab som bilmærket Volvo. Efter succesen med plug-in hybride Polestar 1 introducerede Polestar midt juni 2020 den første helt elektriske model Polestar 2.

Den første full-electric Polestar

Polestar er et elektrisk performance-mærke, og har ambitiøse planer om at ændre samfundet ved at rykke branchenormerne inden for bilindustrien. På trods af dette var den første Polestar (Polestar 1) en plug-in hybride og ikke full-electric. Med lanceringen af Polestar 2 har bilmærket lanceret sin første helt elektriske bil. Polestar 2 har to elektromotorer. En på 72,5 kWh: Hermed kan en rækkevidde på omkring 400 km opnås. Med de stærke elektriske motorer mangler sportigheden ikke; Polestar 2 accelerer fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder. Det er 2 sekunder hurtigere end Audi e-tron, og 1 sekund hurtigere end Tesla Model 3 Standard Range. Allerede her positionerer Polestar sig stærkt i sin klasse. Med virkelige stærke cifre som disse lader Polestar dermed til at fuldføre sin mission om at flytte branchenormerne med "pure, progressive performance".

Helt elektrisk

408 hk motorkraft

Rækkevidde på 470 kilometer (WLTP)

Opladning fra 10% til 80% på 30 minutter med hurtig-oplader.

Designet på Polestar 2

Polestar 2 er en elektrisk, rumlig hatchback, som også kaldes "fastback". Bilens er kendetegnet ved et unikt gitter foran. Bagpå er LED-lygterne anbragt over hele bredden. På grund af den slående baglygtebjælke over hele bredden ser man i mørket omgående, at det drejer sig om en Polestar. Og det stopper ikke her, for designet på Polestar 2 er udarbejdet ned til hver eneste detalje. Taget reflekterer Polestar-logoet, du kan vælge sikkerhedsseler i iøjnefaldende farver, og der er inkorporeret forskellige stoffer i interiøret.