Historien om MisterGreen

Omkring 10 år med elektrisk leasing

MisterGreen har i de sidste ti år taget store skridt mod at fremskynde overgangen til elektrisk kørsel. Sæt dig ind, så tager vi dig med på vores rejse!

2008 til 2010: Hvor skal vi begynde?

Vi vidste, hvad vi ville: give alle mulighed for at skifte til elektrisk kørsel. For impact'en på mennesker og miljø skal reduceres. Ambitiøst? Helt sikkert. I begyndelse af dette århundrede er der stadig meget at ønske ved helt elektrisk drevne biler. De første modeller kan nå en topfart på 80 km/t, desuden skal batteriet igen oplades efter 80 kilometer. Det holder ikke.

MisterGreen starter med at udleje elektriske scootere. Derefter følger import af små biler. Køretøjer på størrelse med golfvogne, fra det norske mærke Th!ink og italienske Tazzari. Dem leaser vi til KLM, Loyens & Loeff, Delta Lloyd og andre virksomheder, som engagerede sig fuldt ud i bæredygtighed. Vi er også meget involveret i udviklingen af de første opladningsstationer i Holland, samt bildelekoncepter som Car2Go. Trin for trin udvikler vi os til specialister.

2011 til 2015: Det begynder at ligne noget!

Alle kendte bilmærker har i mellemtiden lanceret deres første elektriske bil på markedet. Nissan Leaf bliver lanceret, den første seriøse elektriske bil med en rækkevidde stor nok til en længere rundtur. I 2013 følger Tesla Model S, to år senere kommer Tesla Model X. Langsomt udvikler den elektriske bil sig til en værdig konkurrent til brændstofmotoren. Heldigvis.

Med stor entusiasme leverer MisterGreen disse biler til erhvervsmarkedet. Og med succes, fordi vi vokser! Omkring 700 virksomheder vælger vores leasingkontrakter, og støtter vores bæredygtige mission. Vi fortsætter med at øge vores viden ved årligt at besøge Tesla-fabrikken i Californien, og ved selv at afprøve de nye udviklinger på markedet.

2016 til 2020: MisterGreen is here to stay!

Der er en ny Tesla: Model 3, den første bil fra topmand Elon Musk, som den store kundegruppe kan betale. Vi mener, det er tid til en ny tilgang. Vores online platform bliver født. Her kan vores kunder endnu nemmere arrangere deres egne sager. Endvidere passerer vi grænsen, og fortsætter til Belgien, hvor vi også vil gøre elektrisk kørsel lettere.

Vi vil være mere end et blot leasingselskab. Derfor installerer vi i alt 18 hurtig-opladere i området mellem Amsterdam, Den Haag og Rotterdam i Holland. En slags små tankstationer, overdækket med solcellepaneler. Via vores nye platform vil vi også tilbyder andre innovative produkter fremover. Det kan f.eks. være hjemmebatterier og opladningsinfrastruktur. På den måde bliver vi den mest bæredygtige partner inden for elektrisk kørsel.

2021 til nu: Let’s Go Europe!

Vi skal udføre vores mission om at opbygge den største robot-taxaflåde i Europa, og det er derfor, vi tænker større end kun Holland og Belgien. Vi er startet vores "europæiske udvidelse" og er aktive i Spanien, Portugal, Tyskland og Danmark. Vi ønsker at være mere end et leasingselskab. Derfor har vi startet en fond, der investerer i projekter. Vi er overbevist om, at Teslas komplette selvkørende software er fremtiden og er forpligtet til at gøre den tilgængelig og tilgængelig for alle i Europa.