Kør fremtiden

Lease en af de bedste elbiler, der nogensinde er lavet.

Tilgængelig fra 5560 kr., pr. måned inkl. moms med All-Inclusive Leasing

Tesla Model Y

Tesla Model Y har været tilgængelig i Danmark siden august 2021 og er også kendt som Model 3 på steroider og er med en pris fra 511.816 kr. Vi har allerede en hel del MisterGreen Model Y'er på vejene. Der findes i øjeblikket to varianter: Tesla Model Y Long Range og Performance. Der går rygter om, at der også vil være en standardserie i Europa, men det er ikke 100 % sikkert endnu.

Teslas elektriske crossover SUV har samme akselafstand som Model 3. Model Y ligner også meget Model 3, men er noget højere og har mere plads til passagerer og bagage. Lease din Tesla Model Y hos MisterGreen, og konfigurér den direkte i vores Tesla-konfigurator.

Tesla Model 3

Model 3 har allerede bevist sit værd på de danske veje siden februar 2019 og er med en pris fra 409.990 kr. en af de første elbiler, der bliver tilgængelig for et bredt publikum. Teslas elbil er en af de sikreste biler og har evnen til at være fuldt selvkørende. Faktisk var Teslas base model, Standard Range Plus Rear Wheel Drive, den bedst sælgende bil i 2019 og den blev opdateret med et facelift i 2020.

Det er også den første elbil, der kan sammenlignes med en benzindrevet bil i forhold til rækkevidde, og den er tilgængelig for et bredere publikum på grund af dens lave købspris sammenlignet med Model S og Model X.

Hvorfor MisterGreen

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har kun fuldt ud elektriske biler. Vi vil ikke hvile, før brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er elimineret. #EndFossilFuel nu!

Udelukkende Tesla-eksperter

Tesla producerer de bedste elbiler på markedet pt., derfor fokuserer udelukkende på deres sortiment for nu. Fra den populære Tesla Model 3 til flagskibene Model X, Model S og alle brugte Tesla-køretøjer. Foretrækker du den nyeste model, Tesla Model Y?

MisterGreen sørger for, at du bliver en af de første i Danmark til at køre denne bil.

Tilgængelighed og gennemsigtighed

Hos MisterGreen kan du bruge vores onlinekonfigurator til at bestille en ny elektrisk leasingbil fra din smartphone på kun 5 minutter.

Tesla er den bedste elbil lige nu, så vi fokuserer på det mærke nu. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og brugte Tesla-køretøjer. Foretrækker du den nyeste model, Tesla Model Y?MisterGreen sørger for, at du bliver en af de første i Danmark til at køre denne bil. MisterGreen sørger for, at du bliver en af de første i Danmark til at køre denne bil.

*Kun for erhvervskunder

Tesla Private Lease Hurtig Kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla eller en anden EV? Udfyld formularen og få et øjeblikkeligt og uforpligtende tilbud.