Kør fremtiden

Hvorfor vi er din fremtidssikre partner

Har du stadig spørgsmål? Tal med en af vores Tesla-specialister

Hvorfor du skal vælge MisterGreen, og et kig ind i fremtiden!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har kun fuldt ud elektriske biler. Vi vil ikke hvile, før brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er elimineret. #EndFossilFuel nu!

Udelukkende Tesla-eksperter

Tesla producerer de bedste elbiler på markedet pt., derfor fokuserer udelukkende på deres sortiment for nu. Fra den populære Tesla Model 3 til flagskibene Model X, Model S og alle brugte Tesla-køretøjer. Foretrækker du den nyeste model, Tesla Model Y?

MisterGreen sørger for, at du bliver en af de første i Danmark til at køre denne bil.

Tilgængelighed og gennemsigtighed

Hos MisterGreen kan du bruge vores onlinekonfigurator til at bestille en ny elektrisk leasingbil fra din smartphone på kun 5 minutter.

Tesla er den bedste elbil lige nu, så vi fokuserer på det mærke nu. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og brugte Tesla-køretøjer. Foretrækker du den nyeste model, Tesla Model Y?MisterGreen sørger for, at du bliver en af de første i Danmark til at køre denne bil. MisterGreen sørger for, at du bliver en af de første i Danmark til at køre denne bil.

*Kun for erhvervskunder

Vi kender vores vej rundt

Full Self Driving

Når du leaser en Tesla, kan du vælge mellem to typer software: Autopilot eller Full Self-Driving. Autopilot er standarden (hardware 3.0), som automatisk kan styre, accelerere og bremse bilen for andre køretøjer eller fodgængere i samme vognbane.

Føler du at standarden er for standard, anbefaler vi Full Self Driving capability. Med denne software kan du på nuværende tidspunkt (mere kommer senere) følgende:

Navigere med Autopilot: automatisk kørsel fra motorvejstilkørsel til motorvejsfrakørsel, inklusive sammenfletninger og overhaling af andre køretøjer.

Auto Lane Change: Automatisk vognbaneskift under kørsel på motorvej.

Autopark: både automatisk parallel parkering og vinkelret parkering.

Smart summon: automatisk parkering og tilkaldelse af dit køretøj.

Genkende og reagere på trafiklys og stopskilte.

Derfor vil din Tesla snart være selvkørende

Hvad er Teslas Deep Learning, og hvordan bruger softwarevirksomheden milliarder af kilometer til at træne sine neurale netværk? I denne blog får du at vide, hvad Tesla kan gøre inden for autonom kørsel, som konkurrenterne endnu ikke kan.

Der er en række vigtige faktorer, der afgør, hvor godt en virksomhed kan få sin vognpark eller flåde af køretøjer til at køre autonomt. Dataindsamling og mærkning er en af de vigtigste faktorer...

Gå ikke glip af nogen blogindlæg

Abonner på vores blogfeed og få besked, når vi sender et nyt blogindlæg online. MisterGreen bruger dine data til at sende dig de nyeste blogs en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.