Tesla's futuristiske restaurant med biograf og Supercharger

Teslas futuristiske restaurant med udendørs biograf og Supercharger-station er endelig ved at blive en realitet, og vi får et glimt af, hvordan den kan se ud i renderinger baseret på byggeplanerne.

Dette projekt har været undervejs i lang tid.

I 2018 sagde Elon Musk, at Tesla planlægger at åbne en "drive-through-, rulleskøjte- og old-school rock restaurant på en af Tesla's nye Supercharger-lokationer i Los Angeles". Dette var endnu en "Er det en spøg?"-idé fra Elon Musk, men han lavede åbenbart ikke sjov.

Et par måneder senere indgav Tesla faktisk en ansøgning om byggetilladelse til "en restaurant og en Supercharger-station" på et sted i Santa Monica i Californien. Projektet er imidlertid siden gået i stå, tilsyneladende på grund af lokale bestemmelser. Ikke desto mindre har Tesla fortsat arbejdet på en Supercharger på dette sted, men måtte flytte restaurant projektet til Hollywood tidligere i år.

I sidste måned indgav Tesla byggplaner til byen - hvilket giver os det første glimt af, hvad bilproducenten har til hensigt at bygge.

Planerne fortæller os, at det bliver en to-etagers, halvcirkelformet restaurant med 29 Supercharger-slots og to biografer, men det er alt fra de arkitektoniske planer.

Ed Howard, der er ekspert i arkitektoniske modeller, har lavet gengivelser af disse planer for at give os en bedre idé om, hvordan Tesla-restauranten kan se ud:

Han tog sig tydeligvis nogle friheder med ting, der ikke var med i planerne, som f.eks. navnet på restauranten, Milliways, restauranten i slutningen af universet i "Hitchhiker's Guide to the Galaxy".

Men væsentligst af alt er, at bygningen og indretning skal se ud som følger:

Det ser ud til at være den rette blanding mellem retro-looket, som var den oprindelige plan, og et mere futuristisk design, som var den nye plan, efter at det blev flyttet til Hollywood. Tegningerne er nøjagtige helt ned til bambus væggene, der vil adskille Tesla-restaurantens område fra resten af kvarteret.

På nuværende tidspunkt har vi ikke en specifik dato for, hvornår Tesla planlægger at åbne restauranten, og det afhænger af godkendelsen af tilladelsen, men det går fremad.