Tankning skader dig og andre omkring dig alvorligt.

Konsekvenser af CO2-emissioner

Hvilken indvirkning har din adfærd så? Vores jord opvarmes i øjeblikket på grund af den store mængde CO2-emissioner. CO2-emissioner og klimaændringer går derfor også hånd i hånd med vores valg om at køre en bil med fossile brændstoffer. Hvis du fortsætter med at køre, er du ansvarlig for:

Oversvømmelser forårsaget af stigende havniveauer. Kystregioner og udviklingslande kæmper allerede mod stigende havniveauer.

Underernæring, hungersnød og vandmangel på grund af stor madmangel, fordi levesteder tørrer ud og mad ikke længere kan dyrkes.

Udryddelsen af ​​planter og dyr, fordi den nye gennemsnitstemperatur gør, at habitatet ikke længere eksisterer.

Koralrev dør, fordi havene forsurer.

Højere dødsfald blandt ældre og sårbare grupper på grund af længere varmebølger.

Hvordan redder du verdenen?

Du kan redde verden på forskellige måder, men vi har skrevet de to bedste og nemmeste måder ud. Så alle kan være en helt og redde verden. Det er ethvert barns drøm, ikke sandt?

Gå elektrisk. Elektrisk kørsel har 0 gram CO2-udledning og er derfor ikke skadeligt for miljøet. Produktionen af ​​en elbil koster lidt mere CO2-emissioner end produktionen af ​​en bil med fossilt brændstof, men det kompenseres for, fordi du aldrig behøver at tanke op med en elbil. Du oplader en Tesla Model 3 med V3 Supercharging næsten lige så hurtigt, som du fylder en benzinbil.

Brug 100% grøn energi, fordi det er den eneste måde, du kan være sikker på, at du ikke bruger grå elektricitet, og at du har CO2-emissioner. Grøn elektricitet er elektricitet, der genereres fra kilder, der ikke kan løbe tør, såsom vind, vand, sol og biomasse.

Du leaser en Tesla hos MisterGreen!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Hurtig kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla? Udfyld formularen for at anmode direkte om et ikke-bindende tilbud.