Tankning skader dig og andre omkring dig alvorligt.

Konsekvenser af CO2-emissioner

Hvilken indvirkning har din adfærd så? Vores jord opvarmes i øjeblikket på grund af den store mængde CO2-emissioner. CO2-emissioner og klimaændringer går derfor også hånd i hånd med vores valg om at køre en bil med fossile brændstoffer. Hvis du fortsætter med at køre, er du ansvarlig for:

Oversvømmelser forårsaget af stigende havniveauer. Kystregioner og udviklingslande kæmper allerede mod stigende havniveauer.

Underernæring, hungersnød og vandmangel på grund af stor madmangel, fordi levesteder tørrer ud og mad ikke længere kan dyrkes.

Udryddelsen af ​​planter og dyr, fordi den nye gennemsnitstemperatur gør, at habitatet ikke længere eksisterer.

Koralrev dør, fordi havene forsurer.

Højere dødsfald blandt ældre og sårbare grupper på grund af længere varmebølger.

Hvordan redder du verdenen?

Du kan redde verden på forskellige måder, men vi har skrevet de to bedste og nemmeste måder ud. Så alle kan være en helt og redde verden. Det er ethvert barns drøm, ikke sandt?

Gå elektrisk. Elektrisk kørsel har 0 gram CO2-udledning og er derfor ikke skadeligt for miljøet. Produktionen af ​​en elbil koster lidt mere CO2-emissioner end produktionen af ​​en bil med fossilt brændstof, men det kompenseres for, fordi du aldrig behøver at tanke op med en elbil. Du oplader en Tesla Model 3 med V3 Supercharging næsten lige så hurtigt, som du fylder en benzinbil.

Brug 100% grøn energi, fordi det er den eneste måde, du kan være sikker på, at du ikke bruger grå elektricitet, og at du har CO2-emissioner. Grøn elektricitet er elektricitet, der genereres fra kilder, der ikke kan løbe tør, såsom vind, vand, sol og biomasse.

Gå ikke glip af nogen blogindlæg

Abonner på vores blogfeed og få besked, når vi sender et nyt blogindlæg online.

MisterGreen bruger dine data til at sende dig de nyeste blogs en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.