MisterGreen Denmark

MisterGreen Electric Lease udvider til Danmark

MisterGreen Electric Lease udvider nu til Danmark. Det er et hollandsk leasingselskab, der siden 2008 har specialiseret sig i elbiler, primært Teslas, og det har tidligere været aktivt i Belgien, Tyskland, Spanien og Portugal. Med en forventet omsætning på € 35 millioner i 2021 og en kraftig stigning i antallet af med-iværksættere og kunder, der ønsker at gøre en forskel for miljøet ved at køre elektrisk, er leasingselskabet glade for at udvide til Danmark. Virksomheden rangerer som nummer 35 i Aumacon's Top 100 leasingselskaber, og er en af de hurtigst voksende i branchen.

"Vi ser store muligheder for vækst inden for elektrisk kørsel i Danmark, da markedet endnu ikke er så mættet som det er i Norge", siger Mark Schreurs, administrerende direktør for MisterGreen Electric Lease. Virksomheden har som første mål at opnå lige så mange markedsandele i Danmark som i Holland, hvor deres flåde i øjeblikket består af over 3000 biler. For at sikre succes i den danske forretning, har virksomheden ansat erfaren bilbrancheekspert Carsten Laursen som Country Manager Danmark. Han har tidligere arbejdet som Regional Enterprise Sales Manager hos Tesla, og har en solid erfaring i branchen, som gør ham velegnet til at lede vores danske forretning. Vi ser frem til at arbejde sammen med Carsten for at øge vores tilstedeværelse og fortsætte vores vækst i Danmark.

Forventer vækst

MisterGreen Electric Lease forventer at levere flere end 1.500 biler til danske kunder i løbet af det kommende år og har ambitioner om at blive en af de førende leasingudbydere af elektriske biler i Danmark. Virksomheden ser frem til at arbejde sammen med erhvervskunder og offentlige institutioner for at bidrage til den grønne omstilling i Danmark og at hjælpe med at skubbe markedet i den rigtige retning. Med Carsten Laursen som Country Manager for Danmark, er virksomheden godt positioneret for at imødekomme efterspørgslen efter elektriske biler i landet og at levere den bedst mulige service til kunderne.

Gå ikke glip af nogen blogindlæg

Abonner på vores blogfeed og få besked, når vi sender et nyt blogindlæg online.

MisterGreen bruger dine data til at sende dig de nyeste blogs en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.