MisterGreen Denmark

MisterGreen Electric Lease udvider til Danmark

Det hollandske leasingselskab, der næsten udelukkende driver Teslas, er allerede aktivt i Belgien, Tyskland, Spanien og Portugal; men nu også i Danmark.

MisterGreen Electric Lease udvider til Danmark. Leasingselskabet med udelukkende elbiler har været aktiv i Holland siden 2008, men for nylig også i det skandinaviske Danmark. Med en forventet omsætning på € 35 millioner i 2021, fordobling af antallet af med-iværksættere og flere verdensbesparende Tesla-chauffører som kunder, kan leasingselskabet ikke være gladere for at være aktiv i Danmark! Virksomheden er også den hurtigste klatrer, nummer 35, i Aumacon Top-100 leasingselskaber!

"I Danmark ser vi store muligheder inden for elektrisk kørsel, fordi markedet endnu ikke er mættet som Norge" - Mark Schreurs

Virksomhedens første mål er at opnå lige så mange markedsandele i Danmark som i Holland. Den hollandske og belgiske flåde indeholder i øjeblikket mere end 3000 biler. For at udvikle den danske forretning har virksomheden erhvervet den rette ekspertise til at udpege Carsten Laursen til Country Manager Danmark. Han har erfaring som Regional Enterprise Sales Manager hos Tesla, har været Managing Director hos Secto Automotive ApS og Country Manager Denmark hos JATO.

Du leaser en Tesla hos MisterGreen!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Hurtig kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla? Udfyld formularen for at anmode direkte om et ikke-bindende tilbud.

Gå ikke glip af nogen blogindlæg

Abonner på vores blogfeed og få besked, når vi sender et nyt blogindlæg online.

MisterGreen bruger dine data til at sende dig de nyeste blogs en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.