De 10 bedste tip til en bilferie med en Tesla [2021]

Områdeangst hører fortiden til efter at have læst disse tip

Der er stadig meget rækkevidde-angst blandt førere af biler med forbrændingsmotorer. Det første spørgsmål, der normalt stilles, når nogen kører en elbil er, ”Men hvad hvis du tager på ferie?”. En Tesla er ideel til at tage på ferie. I denne blog kan du læse 10 tip til en perfekt bilferie med en Tesla.

Oplad din rejse

Vi hører stadig ofte kommentaren om EV'er 'men hvad hvis du tager på ferie?'. Hvis du er vant til en dieselbil med en rækkevidde på 1100 km og sammenligner den med en Tesla, er der bestemt en forskel. Men det betyder ikke, at du ikke kan tage på ferie med en Tesla, for det er endnu mere afslappende.

Ruteplanlæggeren for din Tesla tager højde for batteriforbruget, og på nøjagtigt de rigtige øjeblikke viser din Tesla ruten til den nærmeste supercharger, og hvor længe du skal oplade der. Derefter strækker du dine ben, laver et kort “hygiejnestop”, og du er god til at køre igen! Du kan også se det online på forhånd. Du kan også bruge Teslas Destination Chargers. Disse er ladesteder på kendte hoteller. Du kan rejse afslappet, tilbringe natten for at genoplade dig selv og din Tesla.

Brug 'En bedre ruteplanlægger'

Hvis du vil have en mere detaljeret ruteplanlægger, er 'A better Route Planner” (ABRP) noget for dig. ABRP viser nøjagtigt, hvor lang tid rejsen tager, hvor mange stop du skal foretage, hvor lang tid du skal oplade, og hvor mange kWh, men også interessante steder omkring ladepunktet, og hvor meget opladningssessionen koster. Vi synes - i hemmelighed - at ABRP er bedre end Tesla Go Anywhere-ruteplanlægger 🤫.

Udpeg en opladningschef

Rallychauffører har altid en co-driver, en navigator, der overvåger ruten. Tildel en opladningschef, hvis du kører med mere end en person. Den person holder øje med ruten og tænker for eksempel på: er der stadig nok ledige pladser hos Supercharger? hvordan er indkvarteringen omkring opladningsstedet? og personen kontrollerer alternative opladningsmuligheder hvis en Supercharger er optaget, og rejsen derfor er forsinket . En opladningschef har ansvaret for at nå den endelige placering så hurtigt som muligt.

Sørg for, at du har det rigtige betalingskort

Ikke alle betalingskort udbydere har samme dækning i Europa. Sørg for, at dit opladningskort er egnet til opladning, hvor det er nødvendigt, hvis du ikke bruger en supercharger. Vi anbefaler Chargepoint-betalingskort. Begge har god europæisk dækning og har gunstige betingelser.

Tjek din 230v oplader på forhånd

Sørg for, at hvis du tager på ferie, skal du kontrollere om EU 230v-opladeren til stikkontakten fungerer inden afgang. Denne oplader er ikke vandtæt! 230V-opladeren til din Tesla passer heller ikke til alle stikkontakter i udlandet. Du kan klare dette i EU med en forlængerledning med jordforbindelse. Nogle gange er noget ekstra kabellængde også nyttigt.

Tjek Dæk + USB for Sentry Mode

Din Tesla har en beskyttelsesfunktion; Sentry Mode. Sentry Mode registrerer mistænkelige begivenheder, der sker omkring bilen. For eksempel kan du inddrive skader, hvis nogen ikke har efterladt nogen oplysninger, men billederne viser en nummerplade.

Bløde dæk = mindre rækkevidde. Sørg for, at dine dæk har det rigtige dæktryk.

Slap af og kør dig med Teslas komplette selvkørende software

Okay, lad os være ærlige. Teslas autopilot (fuld selvkørsel) sikrer endnu ikke, at din Tesla kører 100% autonomt, men med minimal menneskelig indgriben kommer vi allerede temmelig tæt på, som du kan se i videoen nedenfor. I USA er fuld selvkørsel mere avanceret. Forventningen er, at frigivelsen af ​​FSD Beta i Europa inden længe kommer. En 1400 kilometer kørsel til Italien er meget mere afslappet med fuld selvkørsel end at køre hele kørslen selv, ikke?

Netflix og Camp

Vælg en fantastisk udsigt, juster dit sæde, slapp af, slå kamptilstand til for en god temperatur i bilen og se din yndlingsserie på din Tesla-skærm. Er du træt og klar til en velfortjent hvile? Se derefter Netflix og YouTube i fuld skærm i din Tesla.

Tilbring natten i din Tesla

Hvem har brug for et anhængertræk, når du allerede har alt med dig i selve bilen, inklusive dit soveværelse! Du kan tage på ferie med din Tesla, fordi en Dreamcase sikrer, at du overnatter i din Tesla. Så du kan overnatte et vilkårligt sted; Så længe du ikke bryder parkeringsreglerne, selvfølgelig. At overnatte i din egen Tesla og se stjernerne gennem panoramataget sikrer, at du kører til din feriedestination i dit eget tempo.

Opladning vs fossile brændstoffer

Via Gaslicht (NL) står det, at det at køre en fuldt elektrisk bil koster € 4 pr. 100 kilometer, og at køre din egen bil, der kører på benzin, koster € 10 pr. 100 kilometer. Så har vi ikke medtaget omkostninger som vedligeholdelse og afskrivninger osv.

For eksempel, for en biltur til det sydlige Frankrig, inklusive nogle indenlandske ture, er du snart 4500 kilometer væk. Hvis du kun sammenligner brændstof- og opladningsomkostninger, sparer du 270 euro under din ferie. Det er 54 løgsupper eller 270 baguetter;).

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Gå ikke glip af nogen blogindlæg

Abonner på vores blogfeed og få besked, når vi sender et nyt blogindlæg online.

MisterGreen bruger dine data til at sende dig de nyeste blogs en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.