Tesla opdaterer Model S og Model X med ny drejelig skærm

Tesla har opdateret Model S og Model X med en ny motoriseret drejefunktion til deres center-infotainment skærm. Funktionen skal give brugeren en bedre visningsoplevelse, da Tesla satser på mere underholdning i bilen. I løbet af de sidste par år har Tesla satset mere og mere på underholdning i deres biler. Fra Tesla Theater til streamingtjenester og videospil, har der været en masse software-opdateringer for at bringe nye funktioner og underholdning ind i elbilerne.

Bilproducenten er endda i gang med at lave noget hardware design omkring deres underholdning. Det er blevet tydeligt med den opdaterede Model S og Model X. Tesla’s to ‘flagskibsmodeller’ har fået en ny stor horisontal skærm i midten af , der er bedre egnet til at se videoer, og en ny skærm på bagsædet.

Nu har Tesla gjort midterdisplayet i Model S og Model X endnu mere underholdningsvenligt ved at tilføje en dreje mulighed:

Den motoriserede forklap i videoen er en bruger-modifikation, der er lavet af den person, der har lagt videoen op, Larry Li, og ikke noget, der er standard i Tesla’s biler, men den motoriserede drejelige skærm er helt ny og original fra producenten. Det er ikke klart, hvornår Tesla har foretaget ændringen på Model S og Model X, men Li nævnte, at køretøjet blev produceret i løbet af den sidste uge af april. Det ville være rimeligt at antage, at Model S- og Model X-biler, der er produceret siden da, er udstyret med denne nye version af midter skærmen.

Som du kan se, giver drejningen nok vinkel til enten at få skærmen til at vende mere mod føreren eller fuldt ud mod den forreste passager. Ændringen giver såvel fører som passager mulighed for at få mest muligt ud af infotainment-systemet og overordnet set en meget bedre oplevelse, generelt. Tesla aktiverer i øjeblikket ikke videoafspilning på den midterste skærm, når bilen ikke er parkeret, men det forventes at ændre sig i fremtiden, efterhånden som Tesla opnår et højere niveau af autonom kørsel. Du kan læse meget mere om autonom kørsel i vores tidligere blog om Full Self-Driving - bedre kendt som FSD, her.