MisterGreen var der; Tesla’s åbningsfest af Gigafactory Berlin

24-03-22

Tesla’s nyeste fabrik, Gigafactory Berlin, bliver en juvel for verden, sagde Tesla’s administrerende direktør Elon Musk ved udleveringsbegivenheden for Model Y "made in Germany" på Giga Berlin. Elon overrakte de første tysk-producerede Tesla Model Y i denne uge og dansede lykkeligt foran sine kunder, tilhængere og resten verden. MisterGreen var der med to grønne Teslaer!

Vi tog afsted mandag morgen, og med to lade-stop er turen en leg for Tesla’s Model 3 og Model Y Long Range

På dagen for arrangementet var vi tidligt ude for at se, hvor vi kunne parkere vores grønne Tesla-biler. Dette førte til flere Twitter-mentions og billeder.

Efter Elon Musk og Olaf Scholz annoncerede vi lanceringen af den første Model Y på Giga Berlin.


Elon Musk holder en tale:

“I’m incredibly excited to hand over the first production cars from our incredible team here at Giga Berlin Brandenburg. This is a great day for the factory and I just like to thank everyone who helped. Thank you, thank you very much. It really made a big difference.

“And to the community, Tesla will make sure that this is a gem — a gemstone for the area, for Germany, for Europe, and for the world.”

Efter talerne på fabrikken nød vi solskin og dagens program. Her er der stadig nogle mini-vlogs fra Mark Schreurs til Delivery Event.

Live movie from @Giga_Berlin @Tesla Let’s get the party started. pic.twitter.com/f1T7MJrzyn

— MisterGreen EV Robofleet (@MisterGreenEV) March 22, 2022


De første 100 MIG (Made in Germany) Model Y'ere blev leveret i løbet af arrangementet, og disse mennesker var blandt de første til at modtage deres nye verdensreddende bil.


Live movie from @Giga_Berlin @Tesla All happy and lucky Model Y owners pic.twitter.com/ig9unK9KNB

— MisterGreen EV Robofleet (@MisterGreenEV) March 22, 2022

Ventetid var intet problem med denne musik!

Live movie @elonmusk Love Parade ❤️from @Giga_Berlin @Tesla pic.twitter.com/BnbS4qHU1e

— MisterGreen EV Robofleet (@MisterGreenEV) March 22, 2022

Efter DJ'ens optræden var det ELON-TIME!

Live movie @elonmusk LIVE ON STAGE @Giga_Berlin @Tesla pic.twitter.com/t5QP4o6bYL

— MisterGreen EV Robofleet (@MisterGreenEV) March 22, 2022

Et resumé af Elons tale:

"Jeg glæder mig utroligt meget til at overdrage vores teams første produktionsbiler her hos Giga Berlin-Brandenburg. Det er en stor dag for fabrikken, og jeg vil gerne takke alle, der har hjulpet. Tusind tak. I har virkelig gjort en stor forskel. Og for samfundet vil Tesla sørge for, at dette bliver en juvel for regionen, for Tyskland, for Europa og for verden.

"Hvert eneste køretøj, vi laver, er endnu et skridt i retning af en bæredygtig energifremtid, og vi vil også lave batterilagring, som vil være meget vigtig for lagring af vedvarende energi. Dette gælder også for sol- og vindenergi, fordi den er ustabil og skal lagres. Vi er overbeviste om, at med kombinationen af solenergi, vindenergi, batterilagring og elektriske køretøjer kan verden gå ind i en bæredygtig energifremtid. Hvis du har disse tre grundpiller, kan du skabe en bæredygtig energifremtid, så længe solen skinner og vinden blæser", sagde Musk.

Den næste dag tog vi et par billeder mere af vores biler i Tyskland, og så var det tid til at komme tilbage til arbejdet og sikre, at vi har 15 000 selvkørende robotter på Europas veje.