FSD MisterGreen Denmark

Autopilot vs fuld selvkørsel

Tesla opdaterer regelmæssigt sin software, så din Tesla, selvom den bliver en dag ældre, er lidt nyere. Fuld selvkørende software opdateres også regelmæssigt, og hvis lovgivningen tillader det, kan din Tesla køre mere uafhængigt end før opdateringen. I skrivende stund, hvad er forskellen mellem Tesla Autopilot og fuld selvkørsel? Du kan læse det i denne blog.

Forskellen mellem grundlæggende autopilot og fuld selvkørsel

Der er en stor forskel mellem begge software-muligheder. Grundlæggende autopilot leveres som standard med hver ny Tesla, og som andre bilproducenter har den de velkendte Autopilot-funktioner, der giver din Tesla mulighed for automatisk at styre, accelerere og bremse for andre køretøjer og fodgængere i samme bane. Autopilot udvides ikke yderligere med funktionaliteter. Fuld selvkørsel opdateres derimod regelmæssigt, og Tesla vil fortsætte med at udvikle softwaren, indtil bilen er fuldt selvkørende. Så du kan hemmeligt sige, at softwaren snart vil være mere værd end bilen, hvis vi kan sende en Tesla fra A til B helt autonomt. I nedenstående tabel kan du læse, hvad de aktuelle forskelle er.

Tabelforskel

Fungere

Autopilot

Fuld selvkørsel

Autostyring

Ja

Ja

Trafikbevidst fartpilot

Ja

Ja

Naviger på autopilot (kør automatisk på til- og frakørsler på motorvejen, inklusive vejkryds og forbikørsel af andre trafikanter)

Ingen

Ja

Auto baneændring

Ingen

Ja

Parkeringsplads (automatisk parallel parkering og lodret parkering)

Ingen

Ja

Opkald (bil kommer til dig fra parkeringspladsen)

Ingen

Ja

Anerkendelse af trafiklys og stopskilt (og handler i overensstemmelse hermed)

Ingen

Ja

Automatisk kørsel på byens gader

Ingen

Snart

Niveau 5 autonom kørsel

Selvom navnet antyder andet, kører en Tesla ikke 100% autonomt i Danmark. Du har 5 niveauer af autonom kørsel, hvor niveau 5 er fuldt autonomt, niveau 0 er en bil, som vi har kendt det i årevis. I henhold til lovgivningen har Tyskland nu godkendt niveau 4, hvor bilen kan køre mere uafhængigt end i Danmark. Med niveau 4 er fuldt autonom kørsel tilladt med mulighed for menneskelig indgriben, hvis systemet ikke fungerer korrekt på grund af eksterne omstændigheder. Dette gælder ikke i bebyggede områder.

Fuldt selvkørende abonnement hos MisterGreen

Fuldt selvkørende egenskaber koster i øjeblikket 58.300 dk. hos Tesla. Det er en stor investering, men hos MisterGreen kan du opleve FSD for 225 dk. pr. måned! Du vokser støt med udviklingen af ​​softwaren, og vi øger kun det månedlige beløb, hvis du efter vores mening oplever en betydelig forskel.

Jeg vil have FSD på min Tesla

Du leaser en Tesla hos MisterGreen!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Hurtig kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla? Udfyld formularen for at anmode direkte om et ikke-bindende tilbud.

Gå ikke glip af nogen blogindlæg

Abonner på vores blogfeed og få besked, når vi sender et nyt blogindlæg online.

MisterGreen bruger dine data til at sende dig de nyeste blogs en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.