86% af vores kunder med Fuldt selvkørende egenskaber vil aldrig gå nogen anden vej - de tror på autonom kørsel!

Vi lavede en undersøgelse hos vores kunder, og det viser, at 86% af vores kunder med Fuldt selvkørende egenskaber (FSD) aldrig vil gå andre steder hen. Det giver mere bekvemmelighed, autonom kørsel er fremtiden, og kørsel med FSD er sikrere - ifølge vores kunder. MisterGreen har en kampagne med FSD specielt til alle hurtige kunder! En handling, hvor vi tilbyder FSDl til et meget lavt månedligt gebyr. På denne måde giver vi vores kunder en forsmag på fremtiden for autonom kørsel. Oplev de Fuldt selvkørende egenskaber til 225 dk. ex. moms pr. måned med vores 'FSD vækstmodel'.

Autonom kørsel er fremtiden

88% mener, at vi vil køre fuldt autonomt inden for 10 år. Flertallet i denne gruppe mener endda, at det er muligt inden for fem år! FSD er allerede et stort hit hos vores vestlige naboer (læs: USA) på den anden side af havet. Vi venter på ændringer i lovgivningen i Europa for at kunne køre fuldt autonomt. De nuværende funktioner ved FSD er allerede tæt på fuldt autonom kørsel. Inden længe vil vi være passager i vores egen bil. Lær mere om den fulde selvkørende beta i USA.

20% færre skader om året

Fra vores erfaring og Tesla Impact-rapporten kan vi rapportere, at kørsel med komplet selvkørende software er sikrere end at køre et køretøj selv. Tesla’er er de sikreste biler lige nu. Dette fremgår også af Tesla Impact Report fra 2019. På plads 1, 2 og 3 af de sikreste biler er Tesla Model 3, Tesla Model S og Tesla Model X.

Engangskøb?

Tesla tilbyder i skrivende stund Fuldt selvkørende egenskaber til 58.300 dk. på Model 3 og Model Y - og det er et beløb, som forbrugeren ikke tillægger bilen uden at tænke grundigt over det. For at gøre det lettere for vores kunder har vi FSD kampagne specielt til de hurtige. Denne kampagne betyder, at vi lader vores kunder drage fordel af et månedligt beløb, der er under omkostningerne. Se et tweet fra Elon Musk om fuld selvkørsel nedenfor.

FSD-prisen vil fortsat stige, når softwaren kommer tættere på fuld selvkørende kapacitet med lovgivningsmæssig godkendelse. Det punkt, værdien af ​​FSD er sandsynligvis et sted, der overstiger $ 100.000.

- Elon Musk (@elonmusk)

Fuld selvkørsel

Hver ny Tesla kan udstyres med den avancerede Full Self-Driving software (FSD), som gør bilen fuldt selvkørende i fremtiden. Gennem softwareopdateringer forbedres systemets funktionalitet over tid.

Du leaser en Tesla hos MisterGreen!

Det grønneste leasingselskab i Danmark

MisterGreen har udelukkende helt elektriske biler. Vi slapper ikke af, inden brugen af fossile brændstoffer til mobilitet er ophørt. #EndFossilFuel now!

Tesla-ekspert

Idet Tesla i øjeblikket er den bedste elbil på markedet, fokuserer vi på dette mærke. Fra den populære Tesla Model 3 til Model X, Model S og Tesla occasions. Vil du hellere vente på en ny model, som f.eks. Tesla Model Y? Så kan MisterGreen stadig hjælpe dig. Vi sørger for, at du, som den første i Danmark, kører i denne bil.

Tilgængelig og transparent

Hos MisterGreen kan du inden for 5 minutter via din smartphone bestille en ny elektrisk leasingbil med vores online konfigurator. Vi gør indgåelsen af en leasingkontrakt til en behagelig og overskuelig proces, hvor du selv har kontrollen.

Hurtig kontakt

Er du interesseret i at lease en Tesla? Udfyld formularen for at anmode direkte om et ikke-bindende tilbud.

Gå ikke glip af nogen blogindlæg

Abonner på vores blogfeed og få besked, når vi sender et nyt blogindlæg online.

MisterGreen bruger dine data til at sende dig de nyeste blogs en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.