Vores kunders holdning til Tesla's Full Self-Driving teknologi (OPDATERET)

Vi har gennemført en undersøgelse blandt vores kunder, og resultatet viser, at hele 86% af dem med Fuldt selvkørende egenskaber (FSD) aldrig vil gå tilbage til den traditionelle måde at køre på. Kunderne nævner flere årsager til dette; det er mere bekvemmeligt, det er fremtiden og det er ifølge vores kunder også mere sikkert at køre med FSD. Derfor har vi i MisterGreen lanceret en kampagne, hvor vi tilbyder FSD til en meget lav månedlig pris, så vores kunder kan få en forsmag på fremtiden for autonom kørsel.

Autonom kørsel er fremtiden

En overvældende majoritet på 86% af vores undersøgte kunder mener, at vi vil køre fuldt autonomt inden for de næste 10 år, og flere end halvdelen af dem tror, at det vil ske inden for kun fem år. Autonom kørsel er allerede en realitet i vores vestlige nabolande, og vi venter nu blot på ændringer i lovgivningen i Europa for at kunne følge trop. FSD er nemlig allerede tæt på fuld autonom kørsel, og snart vil vi kun være passagerer i vores egne biler.

20% færre skader om året

Vores undersøgelse viser også, at kørsel med den fulde selvkørende software kan føre til en reduktion i antallet af skader på køretøjet. Ifølge Tesla Impact Report fra 2019, er Teslaerne kendt for at have en meget høj sikkerhed, og dette bekræftes også af, at kørsel med den fulde selvkørende software kan reducere antallet af skader med op til 20%. Dette kan tilskrives de avancerede teknologier og algoritmer, der er indbygget i softwaren, som gør det muligt for bilen at reagere hurtigere og mere præcist i forskellige kørsituationer. Derudover kan FSD hjælpe med at forhindre menneskelige fejl, som ofte er årsagen til ulykker.

Engangskøb?

Tesla tilbyder i øjeblikket FSD til en pris på 58.300 kr. på Model 3 og Model Y, men det er et beløb, som mange forbrugere tænker sig om to gange før de investerer i det. For at gøre det nemmere for vores kunder har vi derfor lanceret en kampagne, hvor vores kunder kan drage fordel af et månedligt abonnement, som er billigere end selve prisen. Husk på, at prisen på FSD vil stige, når softwaren kommer tættere på fuld autonom kørsel og får lovgivningsmæssig godkendelse.

"Næsten fuldt-selvkørende"

Alle nye Tesla'er kan udstyres med den avancerede Full Self-Driving software (FSD), som har potentialet til at gøre bilen fuldt selvkørende i fremtiden. Gennem softwareopdateringer forbedres systemets funktionalitet over tid. Men det er vigtigt at bemærke, at selvom FSD kan tilbyde avancerede teknologier og funktioner, såsom automatiseret kørsel på motorveje og parkerings assistent, så er det langt fra at være fuldt autonomt. Det er vigtigt at understrege, at FSD ikke gør bilen fuldt autonom, og at Tesla'er endnu ikke er klar til at køre uden en person bag rattet. Selv Elon Musk har erkendt, at softwaren ikke vil opnå regulatorisk godkendelse før efter 2022, da Teslas endnu ikke er klar til at køre fuldstændig autonomt.


Gå ikke glip af nogen blogindlæg

Abonner på vores blogfeed og få besked, når vi sender et nyt blogindlæg online.

MisterGreen bruger dine data til at sende dig de nyeste blogs en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.